Krachtige combinatie

van creatie & techniek

Brand Design Pakket is een samenwerkingsverband tussen webontwikkelaar Marco Kroon van Kroon Webdesign en grafisch ontwerper Svenny Santos. Technische en creatieve specialisten die hun vak verstaan.
Dé oplossing voor een professionele start.

Marco – Webdesigner

Marco is eigenaar van een full service internetbureau en zorgt dat u online succesvol wordt én blijft. Marco onderzoekt de markt, hij stapt in de schoenen van uw klanten en ontdekt mogelijke kansen. Hij is een expert in css en WordPress. Samen met zijn team gaat hij hard aan de slag om uw online succes te vergroten.

Kroon webdesign  |  www.kroonwebdesign.nl

Svenny – Grafisch ontwerpster

Svenny is gespecialiseerd in het maken van ontwerpen die de juiste klanten aantrekt. Svenny maakt al jaren passende vormgeving die uw merk, bedrijf of product sterker in de markt zet. Ook kunt u haar inschakelen voor een restyling of second opinion om uw business naar een hoger plan te tillen.

Svenny Grafisch Ontwerp  |  www.svenny.nl

Om uw business naar een hoger plan te tillen, raden wij u de volgende specialisten aan:

Tim – Data Scientist

Tim analyseert grote hoeveelheden data met als doel er waardevolle informatie uit te halen.

Kroon webdesign  |  www.kroonwebdesign.nl

Britt – SEO Tekstschrijver

Britt schrijft SEO teksten voor landingspagina’s en campagnes in diverse branches.

Kroon webdesign  |  www.kroonwebdesign.nl

Gjalt – SEO Specialist

Gjalt is gespecialiseerd in het schrijven van SEO teksten voor landingspagina’s en campagnes in diverse branches. Hij weet precies waar u op moet letten als het gaat om de vindbaarheid van uw website.

Kroon webdesign  |  www.kroonwebdesign.nl

Femke – Social Media expert

Femke beheert voor verschillende opdrachtgevers de sociale media kanalen. Denk aan Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram. Zij bedenkt en deelt content via sociale media en past daarbij de juiste tricks toe, zodat de bekendheid van uw product of dienst vergroot. Zij geeft ook trainingen waarbij zij u leert hoe u sociale media optimaal in kunt zetten, met praktische tips om succesvol aan de slag te gaan.

Vrijgevig  |  www.vrijgevig.com