Uw eigen Logo en Brand design

Een logo of beeldmerk is vaak het eerste wat klanten zullen beoordelen als ze overwegen zaken met u te doen. Eén simpel beeld dat weergeeft waar uw organisatie voor staat met een geloofwaardige en betrouwbare uitstraling. Dit moet dus kloppen.

Bespreek daarom met ons uw ideeën en schets en laat u adviseren.
 Samen bekijken we eerst de behoeften van uw bedrijf of product, welke klanten wilt u aanspreken en welke sfeer past daarbij.
Daarna ontwerpen wij voor u een uniek logo, met aandacht vormgegeven, en een moodboard (brand design) met de look & feel van je bedrijf. Het moodboard bevat visuele aspecten zoals kleur, typografie, illustraties en beeldmateriaal die de gewenste gevoelens opwekken bij je publiek. En kan uw website gebouwd worden in de juiste sfeer.

U ontvangt van ons een aantal logo voorstellen uitgevoerd in verschillende vormen en stijlen. We passen het gekozen ontwerp nog eventueel naar behoefte aan. En pas als u helemaal tevreden bent ontvangt u diverse digitale bestanden van het logo (vector / jpg / png / eps) die zijn gemaakt in Adobe Illustrator of Photoshop.